lauantai 1. syyskuuta 2012

Kaali-pinaatti krepsit (5 kpl)

Ihanan kevyttä ja herkullista! Yksi lempiruoistani...

Taikina:
1 muna
2,5 dl maitoa
0,5 dl maitoheraa tai piimää
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
puolikas tl valkopippuria
0,5 dl rypsiöljyä
pakastepinaattia
voita paistamiseen

Täyte:
keltasipuli hienonnettuna
valkokaalia suikaleina
tuoretta pinaattia
ripaus suolaa
tuorejuustoa #2

Valmista kreppitaikina tunti pari ennen paistamista
Lisää pinaatti juuri ennen paistamista
Paista voilla kullanruskeaksi molemmilta puolilta
Kuullota sipulit, kaalisuikaleet ja pinaatin lehdet voissa
Täytä krepit kaali-sipuli-pinaattiseoksella ja nokareella tuorejuustoa
Tarjoile puolukkasurvoksen ja kaali-pinaatti pommin kera

Valmistuu noin puolessa tunnissa